Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rottweiler na plaži napao i ozlijedio tri djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri maloljetne djevojčice u moru u blizini porečkog naselja Materada jučer je ujutro napao rottweiler i pritom ih lakše ozlijedio.

Napadnute djevojčice u dobi su od 10 do 12 godina, a na moru su bile sa skupinom pazinskih osnovnoškolaca i u pratnji učitelja. 

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Nikita Piil Krikovi u susjedstvu Rotvajleri brutalno napali svoju vlasnicu: "Sve što sam mogao učiniti bilo je gledati kako trgaju djevojku"

Plivale su u plićaku kada je na njih skočio rottweiler. Zadobile su lakše ozlijede ramena, nadlaktica i prsnog koša, a teže stradavanje spriječio je vlasnik psa 71-godišnji Aldo K. iz Poreča, koji je utrčao za njim u more i odvukao ga od prestravljenih djevojčica.

Isti je pas tog jutra napao i 9-godišnju Slovenku no, na sreću djevojčica je prošla bez ozljeda, pa roditelji nisu vlasnika prijavili policiji.

Pas se trenutno nalazi na promatranju u veterinarskoj stanici u Poreču. Protiv 71-godišnjeg vlasnika psa A.K. iz Poreča bit će podnesen optužni prijedlog zbog držanja životinje bez nadzora i kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene