Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navodno bio i naoružan

Rojs se potukao na misi zadušnici za Šuška?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prošlotjednoj misi zadušnici za bivšeg ministra obrane Gojka Šuška u crkvi Bezgrešnog začeća blažene Djevice Marije došlo je do tučnjave nekoliko osoba u kojoj je sudjelovao i umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs.

Iako se još uvijek ne zna točan povod za izbijanje tučnjave, pretpostavlja se da je ona povezana s nedavnim Rojsovim medijskim istupima u kojima je Antu Gotovinu, Antu Rosu i Ljubu Grepu optužio da su mu oteli vlasništvo nad tvrtkom Hidroelektra, piše Nacional. Dodaje kako je sreća što tučnjava nije završila tragično jer su neki od sudionika, među kojima i Rojs, bili naoružani. Nacional piše kako je Ljubo Ćesić Rojs navodno u jednom trenutku krenuo prema svojem automobilu s namjerom da izvadi pištolj. No, drugi sumnjaju u takav razvoj događaja i tvrde da je Rojs pobjegao u automobil kako bi izbjegao ozbiljne batine.

Pročitajte i ovo U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik - 1 Sve više stranih radnika U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik: "Veliki su procesi pred nama" Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene