Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razmišlja o oba posla

Rohatinski se vraća u Agrokor i prihvaća posao u Goldman Sachsu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši guverner Hrvatske narodne banke, Željko Rohatinski rekao je da razmišlja o povratku u Agrokor, ali i o radu za Goldman Sachs.

'Što se tiče planova za budućnost, dobio sam nekoliko konkretnih međunarodnih i domaćih poslovnih ponuda. Imam mogućnost da se o njima konkretno izjasnim do 6. kolovoza kada mi prestaje radni odnos u HNB-u i izabrat ću onaj posao na kojem vjerujem da mogu pružiti najviše, uz uvjete rada koji su međunarodno konkurentni', rekao je Željko Rohatinski u intervjuu za Novi list.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Vrući krumpir DORH je ponovno sklon skupim stranim vještacima. Dnevnik Nove TV doznao sve o ponudi hrvatskih stručnjaka Borislav Škegro (Foto: Dnevnik.hr) Povjerenstvo za Agrokor Škegri zazvonio mobitel: "Netko me sigurno zove da mi kaže da pazim što govorim"

Tijekom 12 godina rada u HNB-u, Rohatinski kaže da je 'nastojao u poslovnom smislu dati svoj maksimum u kojem sam uspostavio i vrlo dobre međuljudske odnose kako u HNB-u tako i izvan njega. Zato je logično da odlazak s ove funkcije znači i prekid s jednim razdobljem i načinom života i rada.'

>> Rohatinski pesimistično i posljednji put: BDP pada 1,6 posto, plaće realno manje

U Goldman Sachsu tražili su ga da postane član njihovog 'advisory boarda' što konkretno znači - poslovni savjetnik za poslove koje obavljaju u Srednjoj Europi i posebno u našoj regiji. Kako to nije posao s punim radnim vremenu, već posao koji se obavlja prema potrebi, ozbiljno razmišlja i o prihvaćanju posla u Agrokoru.

'Ja sam s Agrokorom imao standardni menadžerski ugovor i ne sjećam se da u njemu stoji i mogućnost povratka, ali je od početka postojao jedan gentlemanski dogovor između gospodina Todorića i mene da se mogu vratiti u kompaniju ukoliko to želim', rekao je Rohatinski.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene