Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rohatinski pobijedio Slavena Bilića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska udruga za pomoć osobama koje mucaju "Hinko Freund" pozdravila je izbor guvernera Hrvatske Narodne banke Željka Rohatinskog za komunikatora godine.

Izbor Rohatinskoga za komunikatora godine u izboru Hrvatske udruge za odnose s javnošću, pri čemu mu je glavni konkurent bio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, dokaz je zrelosti i europeizacije hrvatskog društva i prostora javnih komunikacija, ocjenjuje udruga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sreća pomaže Živjeti s govornom manom: Kako ublažiti mucanje? Slika nije dostupna Država ništa ne poduzima Alarmantno stanje već godinama: Djeci su sve potrebniji, a njih - sve manje!

Posebno raduje i ohrabruje što taj izbor pokazuje toleranciju i uvažavanje osoba koje mucaju kao osoba i vrhunskih profesionalaca.

U trenutku kada je spin postao ključem javne komunikacije, kada je u svim područjima način komunikacije nadmašio i gotovo isključio sadržaje, takav izbor pokazuje da su u javnoj komunikaciji potrebni ljudi koji imaju što reći, a pri tom nije bitno samo kako će to izgovoriti, kaže se u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene