Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao Belgijac

Roditelji nestalog mole: Ne prilazite mu, radije zovite policiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Belgijac nestao je tijekom odmora u Poreču pa njegovi roditelji i policija mole građane za pomoć.

Josquin Machiels, star 29 godina, zadnji je put viđen 20. lipnja, u porečkom naselju Donji Špadići.

Pročitajte i ovo Nikola Gračak Nije došao po dijete u vrtić Očajna sestra nestalog Nikole obratila se javnosti: "Bez obzira na to koliko se nevažna činila..." Nikola Gračak Jeste li ga vidjeli? Oglasila se sestra nestalog Nikole: "Molim vas kao Boga!"

Radi se o muškarcu visokom 180 centimetara, koji ima tamnoplavu kosu i smeđe oči, a u Poreč je stigao u unajmljenom automobilu Peugeot 308 zlatne boje, belgijskih registarskih oznaka (crvenih brojeva i slova) 525 BMM.

>> Pronađen 13-godišnji dječak iz Sesveta

Njegova majka, kako bi olakšala pronalazak, obratila se i medijima za pomoć. Upozorila je građane da najprije okrenu policijski telefonski broj 192 ako ga zamijete, odnosno da mu ne prilaze jer bi se mogao preplašiti i pobjeći, piše Glas Istre.

Naime, Josquin je prije dvije godine obolio od psihičke bolesti zbog koje se osjeća ugroženo i misli da ga netko proganja, želi uloviti ili otrovati.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene