Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji stižu u Dubrovnik

Ponovno se otvara slučaj Britt Lapthorne?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godinu dana nakon što je australka Britt Lapthorne nestala, njezini roditelji dolaze u Duborvnik kako bi posjetili klub u kojem je njihova kći zadnji put viđena.

Australska federalna policija surađuje s hrvatskom policijom, a moguće je da će istraga o nikada razjašnjenoj smrti mlade djevojke ponovno biti pokrenuta. 'Ja i moja supruga imamo veliku potrebu na točan datum nestanka naše kćeri biti na mjestu na kojem je ona zadnji put viđena', rekao je otac Britt Lapthorne, pišu Australski medji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obilježili prvu obljetnicu smrti Roditelji Lapthorne ne vjeruju hrvatskoj policiji Slika nije dostupna Australski mediji Uoči nestanka Britt je bila u privatnom dijelu noćnog kluba?

>> Britt je u more bačena s utezima?

21-godišnja Australka nestala je u ranim jutarnjim satima 18. rujna, a njezino je tijelo u raspadajućem stanju tjedan dana kasnije pronađeno u moru. Australski mediji napali su tada hrvatsku policiju zbog niza propusta i kašnjenja u istrazi. Roditelji nestale Australke žele rekonstruirati posljednje sate života njihove kćeri, a i australska federalna policija naznačila je jučer kako je ponovno otvaranje slučaja vrlo izgledno te da se ponovno preispituju neki aspekti prošlogodišnje istrage. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene