Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to se događa

Rijetki trenuci: Kosor u ugodnom razgovoru s mladeži SDP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pozornost medija privukla je i mladež SDP-a. u Rijeci smo zabilježili prizor kakav se rijetko viđa: dobro raspoloženu premijerku u razgovoru s Forumom mladih najvećeg suparnika.

Mladi SDP-a dočekali su je pred stranačkim prostorijama. Zamolili su je da otvori dovršenu cestu, koja bi itekako smanjila gradske gužve.

Pročitajte i ovo Xi Jinping održao bukvicu Justinu Trudeauu na marginama summita VIDEO Pogledajte kako je kineski predsjednik očitao bukvicu kanadskom premijeru: "To nije u redu" Daniel Markić, ravnatelj SOA-e - 3 VELIKI INTERVJU Ravnatelj SOA-e Daniel Markić za Dnevnik Nove TV o korupciji, cyber prijetnjama i Afganistanu: "Doći će sigurno do migrantske krize"

'Vi ste danas otvorili kuhinju u kampusu na Trsatu, nakon što je kuhinja već deset dana u pogonu', Rekao je premijerki, nakon što joj je prišao i rukovao se s njom, Marko Mataja iz Foruma mladih SDP-a.

'Hoćete nam molim Vas pustiti u promet cestu D 404?', upitao je Mataja premijerku. 'Sve će biti gotovo do kraja ovog mjeseca', odgovorila mu je Kosor. 'Dođite je otvoriti, makar pred izbore', dodao je Mataja, a Kosor mu je poručila kako će to učiniti do kraja tekućeg mjeseca. 'Možete reći prijateljima, dapače', poručila je premijerka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene