Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prirodno rješenje

Riješite se bolnih i neugodnih hemoroida zauvijek bez bolnih operacija i opasnih zahvata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hemoroidi se mogu pojaviti u bilo kojem periodu života. Na njihovu pojavu utječe težak fizički rad rad „na nogama“, sjedilački način života, trudnoća i rađanje, loše prehrambene navike, pijenje alkohola, zatvor ili proljev, proširene vene i krvni ugrušci te nasljedni faktor. Smetnje mogu biti različite, od vrlo blagih do jako bolnih, praćenih krvavim tragovima na rublju. Sve smetnje postupno se razvijaju.

Nemojte riskirati s tretmanima za hemoroide koji ih spaljuju ili odlaskom pod skalpel. Ili čak s podvezivanjem hemoroida gumenim prstenovima. Sada je dostupna kombinacija prirodnih sastojaka koji na najugodniji način liječe hemoroide.

Stoga, ako vas trenutno ne muče hemoroidi ili su simptomi izrazito blagi – ne čekajte da se stanje pogorša.

Martinina bolna priča o hemoroidima

Martina se cijeli život borila s bolnim hemoroidima. Uvijek je sjedila pod određenim kutom jer su je hemoroidi boljeli i svrbjeli. Pazila je da nikamo ne ide bez dnevnog uloška na gaćicama jer su joj hemoroidi često krvarili. Mrzila je svoj problem, ali nije uspijevala naći lijek. Tako je isprobavala sve moguće što bi joj netko savjetovao u nadi da će uskoro moći normalno živjeti.

Osjećala se vrlo neugodno kada bi morala dulje sjediti. Hemoroidi su joj otežavali posao jer je većinu dana provodila za računalom. Imala je vanjske hemoroide koji su oticali i užasno boljeli, i unutarnje koji su često krvarili. Dovoljno je bilo samo da podigne nešto teško ili malo ozebe.
Sve što Martina pamti iz svoje mladosti jesu narodni lijekovi i pripravci kojima je svakodnevno tretirala hemoroide.

Danas se Martina samo prisjeća problema s hemoroidima. Otkako je otkrila kremu RectiSTOP, njezini su problemi nestali, nema krvarenja i boli i može opušteno sjediti.

Dobra vijest za muškarce i žene s hemoroidima

Zahvaljujući revolucionarnom otkriću znanstvenika, hemoroidi su stvar prošlosti. Možete se slobodno kretati i sjediti bez nelagode, boli, svrbeža, peckanja ili krvarenja. Riješit ćete se hemoroida i više se nikada nećete morati brinuti zbog njih. To je i najbolje od svega – hemoroidi se više neće vratiti.

Konačno je otkrivena tajna koja će vam to omogućiti. Otkrijte moćnu, sto posto prirodnu kombinaciju pomoću koje ćete se riješiti bolnog i neugodnog problema. Jednom zauvijek zaboravite na bolne operacije i bacanje novca na neučinkovite kreme i pripravke.

Vrhunski stručnjaci za hemoroide napravili su popis prirodnih sastojaka koji su dokazano učinkoviti protiv hemoroida. Ova čuda prirode pomažu u borbi s bolnim i neugodnim hemoroidima i zaustavljaju krvarenja.

 

Problemi s postojećim tretmanima hemoroida

Operacije i podvezivanje hemoroida gumenom trakom nešto je na što odmah trebate zaboraviti. Ako se pitate zašto – evo odgovora.

Prilikom klasične operacije hemoroida oporavak traje i po 4-5 tjedana. Hemoroid se odstrani rezom pod općom anestezijom. U velikom broju slučajeva hemoroid se vrati. Liječenjem THD metodom operacije se podvežu arterije koje dovode krv u hemoroidalne čvorove i tako se otklanja sam uzrok nastanka problema s hemoroidima. Operativni zahvat izvodi se pod lokalnom anestezijom, a oporavak traje dan-dva.

Podvezivanje hemoroida gumenom trakom (Barron ligatura) najčešći je postupak za uklanjanje hemoroida od prvog do trećeg stupnja. Izvodi se u ambulanti bez anestezije i čišćenja crijeva, postupak traje oko jednu minutu. Gumene trake ili prstenovi postavljaju se oko vrha unutarnjeg hemoroida, čime se onemogućuje dotok krvi u hemoroid, koji će se smanjiti te naposljetku otpasti.

Krema RectiSTOP – snažna kombinacija prirodnih sastojaka

Otkako je otkriveno koji prirodni sastojci rješavaju problem s hemoroidima, sve je više preparata na njihovoj bazi. Najvažnija je visoka kvaliteta i pravilan odnos sastojaka, što je moguće naći u kremi RectiSTOP.

Upravo zato vam RectiSTOP dokazano može pomoći da:

• uklonite otekline, bol i pečenje u analnom otvoru
• poboljšate protok krvi
• brzo obnovite stijenke krvnh žila i zaustaviš krvarenje
• razrijedite krv
• ojačate stijenke vena
• smanjite krvne ugruške (uzročnike hemoroida)
• pročistite i oporavite vene u području zdjelice
• pomaže u regeneraciji sluznice

Najbolje je od svega što ne morate razmišljati o rizicima koje nose ostali tretmani hemoroida. Krema RectiSTOP učinkovita je, a pritom i sigurna za korištenje. Bezbolna metoda uklanjanja hemoroida samo danas dostupna vam je na posebnoj akciji – dobivate 50 posto popusta. I to nije ono najbolje od svega. Distributer vam garantira 100-postotno zadovoljstvo proizvodom. Ako u roku od 44 dana ne postignete željene rezultate, možete vratiti proizvod. Čak i prazno pakiranje! Dobit ćeš punu cijenu proizvoda natrag.

Uštedite čak polovicu vrijednosti ove izvrsne kreme. Umjesto za 599,94 kn sada je možete kupiti samo za 299,97 kn ovdje

Posebna akcija u kojoj dobivate 50 posto kreme besplatno traje samo danas. Naruči odmah kremu RectiSTOP i uštedi. Ne propusti ovu jedinstvenu ponudu.



 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene