Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prelazak na nove metode borbe

Rijeka: Studenti prekinuli blokadu Filozofskog fakulteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisna studentska inicijativa za pravo na besplatno obrazovanje na Filozofskom fakultetu u Rijeci izvijestila je danas da prekida blokadu tog fakulteta.

Studenti su rekli da su to odlučili sinoć glasujući na plenumu, da se time završava prva faza borbe i da se prelazi na daljnje metode djelovanja. Nastava na fakultetu još danas će se održavati na alternativnim lokacijama, a od sutra ponovno u zgradama fakulteta, izvijestila je Nezavisna inicijativa. Pozvala je sve studente, profesore i druge da joj se pridruže u daljnjoj borbi za besplatno školovanje. Pozvali su i na današnje čišćenje zgrada fakulteta.

Pročitajte i ovo Provjereno: Seksualno uznemiravanje - 1 Donosi Provjereno Potresne ispovijesti o seksualnom uznemiravanju: ''Glupačo, nemaš pojma. Sve si postigla zato šta spavaš sa svima sa svoje klinike'' Slika nije dostupna Okrenuli leđa studentima prosvjednicima Vijeće Filozofskog pozvalo studente da prekinu blokadu

Plenum će se ponovno održati večeras, a studenti će na njemu odlučivati o daljnjim akcijama. Studenti Akademije primijenjenih umjetnosti na sinoćnjem su plenumu izglasovali još 24 sata blokade, a o nastavku blokade odlučit će večeras.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene