Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rijeka: Maturanti oštetili pet autobusa i jedan kombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maturanti u Rijeci i Opatiji pri tradicionalnom obilježavanju kraja školovanja danas tijekom jutra i ranog poslijepodneva oštetili su pet autobusa javnoga prijevoza i jedan kombi.

Na autobusima je uglavnom razbijeno ili izbijeno iz ležišta jedno do dva stakla. Drugih dojava o štetama ili grubljim remećenjima javnoga reda i mira nije bilo.

Pročitajte i ovo Kombi Prvi mjesec besplatno Điro smanjuje gužve: Dalmatinski grad uvodi kružni linijski prijevoz Neslužbena norijada u Zagrebu Velika galerija Maturanti diljem zemlje slave kraj škole unatoč preporukama, u jednoj županiji ipak su im organizirali tradicionalnu povorku

Kao i prijašnjih godina, većina maturanata iz Rijeke, Opatije i Bakra okupila se u središtu Rijeke. 

Međusobno su se posipali brašnom i zalijevali vodom,
zahvaćajući pritom i nedovoljno oprezne prolaznike.

Fontane u središtu grada, koje su znale maturantima poslužiti kao bazeni za skokove u vodu, ispražnjene su i okružene ogradama.

Neke škole na ovom području odlučile su ove godine današnji dan obilježiti organiziranim zabavama. 

Prva hrvatska sušačka gimnazija je u parku ispred škole organizirala roštiljadu, a sličnu zabavu priredili su gimnazijalci iz Opatije u Ičićima. 

Maturanti Hotelijersko-turističke škole iz Opatije današnji su dan proveli na izletu, a maturanti bakarske Pomorske škole u Rijeku su stigli školskim brodom "Vila Velebita 2".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene