Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Festival Fiumare

Riječkom lukom plovile tradicionalne brodice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kvarnerski festival mora i pomorske tradicije Fiumare nova je riječka atrakcija. Odražava se prvi put, a Riječane je vratio nekoliko desetljeća, pa i stoljeće unatrag. Riječkom lukom zaplovile su tako brodice tradicijske gradnje.

Uz lagani vjetar mnogi entuzijasti pokazali su kako se to nekada radilo. Tradicionalne brodice za nekoliko će tjedana postati i pravi ambasadori naše zemlje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Hrvatsku će predstavljati na najvećem festivalu mora u francuskom Brestu. Današnja regata jedna je od rijetkih na kojoj zaista vrijedi izreka da je važnije sudjelovati nego pobijediti.

>> Rijeka ponovno najtransparetniji grad u Hrvatskoj!

'Napravljena s velikom ljubavlju i trudom i baš ono iskoristilo se svaki slobodan dan da se to napravi. Sad uživamo i regatavamo i baš za gušt, gušt, teški gušt', rekao je Denis Agapito o svojoj brodici.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene