Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži svoja prava

Riječka poduzetnica već sedmi dan zatvorena u poslovnom prostoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se drama u centru Rijeke. Poduzetnica Slavica Šota traži svoja prava na poslovni prostor.

Riječka poduzetnica Slavica Šota i dalje se nalazi u poslovnom prostoru za koji tvrdi da je u njenom vlasništvu. Ispred lokala su zaštitari, a ona uskoro može očekivati i nalog suda za iseljenje. Kada primi nalog ima 48 sati da napusti prostor u kojem se nalazi još od utorka.

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti

>> Rijeka: Zabarikadirala se u lokal i ne izlazi već pet dana

Podsjetimo, Šota kaže da je lokale kupila prije desetak godina od Slovenaca kojima su vraćeni u postupku denacionalizacije te da joj je vlasništvo potvrdio sud u Ljubljani. Ona se sada boji kako bi mogla ostati bez lokala zbog dugogodišnje sudske zavrzlame.

Šota je u prostor ušla uz pomoć zaštitara te je s unutarnje strane polijepila natpise kojima optužuje poduzetnika Mirka Pavičića da želi ući u taj prostor. Izlozi su sada oblijepljeni s vanjske strane kako prolaznici ne bi vidjeli što sve piše Šota.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene