Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tekstovi u medijima

Ribić: Strahujem za svoj život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vilim Ribić rekao je na konferenciji za novinare kako strahuje za svoj život, povodom teških pregovora koje sindikati vode s Vladom.

'Bojim se kad će mi 'slučajno' otpasti kotač dok budem vozio autocestom', rekao je predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić objasnivši svoj strah napisima u medijima tijekom pregovora sindikata s Vladom.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Krešimir Sever - 4 Krešimir Sever Plaća za prosinac bila je 3 posto niža od one za studeni: "Od tih pomaka uvijek najviše koristi imaju poslodavci. Tu se netko debelo bogati" Negodovanje ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja - 1 Prepucavanje Cirkus pred ministarstvom! Sindikati tvrde da Fuchs ne želi razgovarati, iz ministarstva pak dobacuju: "Možda da ih ministar unese?"

Konferenciju za novinare sazvao je kako bi javnost izvijestio da sindikati koji su okupljeni oko njega nisu dogovorili s Vladom ono što je objavila Spomenka Avberšek.

Predstavnici Matice hrvatskih sindikata opovrgnuli su da je u jučerašnjem krugu pregovora Vlade i sindikata javnih službi postignut dogovor da neće biti isplaćene božićnice, regresi i jubilarne nagrade, kako su nakon sastanka izvijestili ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić i predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Spomenka Avberšek.

>> 'Ničeg se nismo odrekli, to je manipulacija Vlade i Spomenke Avberšek'

'Nečuvena je manipulacija koju je napravila Vlada RH uz pomoć Spomenke Avberšek. Sindikati se pregovorima nisu odrekli božićnice, regresa, jubilarne nagrade kako su to izvijestili Mirando Mrsić i Spomenka Avberšek a prenijeli mediji', rekao je Ribić.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene