Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji ulov

VIDEO: U Šibeniku ulovili psinu od 2 m

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
150 metara od nekadašnjeg gradskog kupališta Martinska, šibenski 64-godišnji ribar Miljenko Šare, zajedno sa sinom Antom ulovio je dva metra dugog i 60 kilograma teškog mladunca atlantske psine.

Šare je morskog psa ulovio u mrežu stajaćicu. 'Vukli smo polako istim tempom, nije bilo otpora i potom smo ugledali njegovo tijelo i još poznatiju glavu. Nije nam stvarao probleme i djelovao je nekako omamljeno. Ispružili smo ga poprijeko cijelom širinom broda i krenuli na obalu', rekao je za Slobodnu Dalmaciju ponosni ribar.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"

Odlučio je kako psinu neće ubiti i obogatiti kućni meni, već je samo izrazio želju da mu se unuk slika pored životinje, prije nego li ju vrati nazad u more. 'Samo da se unuk Aldo pokraj njega fotografira i ode on natrag u more jer ga nemam namjere derati zato što mu je koža tvrda kao automobilsko sjedište, a pogotovo se ne bih upuštao u nekakvu dodatnu gastronomsku avanturu', objasnio je Šare.

Inače, ova je psina česta meta lova s parangala u Jadranu, a Šare je sretan što u njegovu mrežu nije nekim slučajem zapela bijela psina, koja je zaštićena zakonom. U tom slučaju, čekala bi ga kazna od čak 200 tisuća kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene