Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Virovitice

Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti

Policija; ilustracija - 2
Policija; ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Vozačica (34) je pješaka udarila desnim retrovizorom i nastavila voziti, dok je on ozlijeđen ostao ležati na cesti. Njemu su izmjerena gotovo 2 promila alkohola, a nedozvoljenu koncentraciju alkohola u organizmu imala je i ona gotovo tri sata nakon nesreće.

U prometnoj nesreći na dionici ceste između Slatine i Bakića u utorak navečer 34-godišnja vozačica teško ozlijedila 41-godišnjeg pješaka nakon što ga je zbog prevelike brzine i noćnih uvjeta, prekasno uočila te udarila desnim retrovizorom. Potom je otišla s mjesta nesreće, a da nije pozvala pomoć niti pričekala dolazak policije. 

Muškarac, koji se nije kretao uz rub ceste i nije bio primjereno označen, prevezen je u bolnicu u Virovitici te mu je u organizmu izmjereno 1,97 promila alkohola.

Odbjegla vozačica pronađena je nakon gotovo 3 sata te je i ona alkotestirana. Kod nje je također utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola, no ona je tvrdila da je alkohol konzumirala nakon nesreće. Zbog toga će biti izvršeno vještačenje koncentracije alkohola u organizmu vozačice u trenutku prometne nesreće.

Utvrđeno je i da je u trenutku naleta na pješaka na zadnjem sjedištu automobila prevozila i troje djece. Vozačica je uhićena i protiv nje slijedi kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene