Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvala na izvještavanju

Reporterke Nove TV dobile priznanje vrijednih radnica Kamenskog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije reporterke Nove TV, Martina Bolšec i Kristina Buljubašić, od vrijednih su i upornih radnica danas dobile priznanje za izvještavanje o slučaju Kamensko od samih početaka ove agonije.

Žene koje su ostale na ulici nakon propasti poznate tekstilne tvrtke - organizirale su se u udrugu, počele šivati i konačno dobile i svoj prodajni prostor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Zagreb za Kamensko' Bivše radnice Kamenskog organizirale modnu reviju i tribinu o ženskom radništvu Slika nije dostupna Organiziraju modnu reviju VIDEO Radnice Kamenskog obilježile treću obljetnicu štrajka glađu

Osim prodajnog prostora - dvije bivše radnice Kamenskog upravo u udruzi dočekale su mirovinu. Vrijedne ruke Verice i Marije 34 godine su šivale. Nakon propasti Kamenskog ostala im je godina dana do prijevremene mirovine. Zaradile su je upravo u udruzi koju su same osnovale. I nisu požalile. Danas itekako imaju razloga za osmijeh.

VIDEO Hrvatske radnice koje se poput lavica bore za pravdu

Osim bivših radnica Kamenskog u udruzi su dvije djevojke nakon studija dobile priliku za stručno osposobljavanje. Jedna je nakon osposobljavanja zaposlena, a druga se zaposlenju nada. Bivše radnice Kamenskog prenose im bogato iskustvo.

A danas kada slave lijepe trenutke - bivše radnice Kamenskog nisu zaboravile zahvaliti svima koji su prije četiri godine pratili njihovu agoniju u borbi za radno mjesto. Nova TV je od početka izvještavala o ženama koje su zbog propasti tvornice izgubile radno mjesto, ali i primanja. A naše novinarke Kristina Buljubašić i Martina Bolšec primile su zahvalnicu za izvještavanje o slučaju Kamensko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene