449334
449334
449334
449334
449334

Rent-a-net uz Tele2 i Sixt

  • , 01.08.2016., 12:35
  • Autor:
  • komentara

Tele2 je ostvario najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga prema testiranju njemačke tvrtke P3 Communications provedenom u svibnju 2016.

 
 
 
 
(FOTO: Tele2)
(FOTO: Tele2)

Tele2 stavlja sve veći naglasak na podatkovni promet budući da je upravo u tom segmentu budućnost telekomunikacija. Zbog toga je i provedena velika nadogradnja 3G mreže i uvođenje moderne, superbrze 4G mreže, pa Tele2 korisnici mogu sada uživati u svim blagodatima ovih tehnologija.

“Tele2 neprestano ulaže u razvoj svoje mreže i tehnologija koje podržava, a to se pogotovo vidi sa zadnjom 4G nadogradnjom. Nama je trebao pouzdan partner koji shvaća potrebu za stalnim napredovanjem i težnjom prema boljem, pa zato smatram da je ova suradnja samo početak odličnog partnerstva.”

Filip Krivak, Pomoćnik direktora za dugoročne najmove

SIXT je međunarodni lider u rent-a-car industriji i inovativnim rješenjima za mobilnost, kao što su Drive Now ili MyDriver. Osim što posluje u više od 100 zemalja širom svijeta, SIXT ima i najveću flotu vozila u Hrvatskoj, a uz sve to i dalje nudi bolje aute za svakoga uz iznimnu cijenu. U SIXT-u nema kupaca, samo gosti, što znači da je najam zapravo iskustvo ravno onom u hotelu s pet zvjezdica. Baš iz tih razloga se partnerstvo između Tele2 i SIXT-a učinilo kao idealna kombinacija.

(FOTO: Tele2)

Uz poslovanje diljem Hrvatske i flotu veću od 4.000 vozila, SIXT-u je potreban stabilan i kvalitetan WiFi koji će nuditi svojim kupcima kao dodatnu vrijednost pri najmu. Upravo zato su odabrali super brzi Tele2 4G mobilni internet koji im uvijek pruža kvalitetan 4G signal za cijelu njihovu flotu gdje god se nalazili. Kvaliteta ove usluge i Tele2 mreže potvrđena je i istraživanjem.

Tele2 je ostvario najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga prema testiranju njemačke tvrtke P3 Communications provedenom u svibnju 2016.

(FOTO: Tele2)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se