Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon poteza ministrica

Rektor Damir Boras: "Nismo prekoračili godišnje koeficijente"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački rektor Damir Boras osvrnuo se na zabranu zapošljavanja i napredovanja na Sveučilištu tijekom lipnja zbog prekoračenja obračunskih koeficijenata.

Prilikom otvaranja sveučilišne škole hrvatskoga jezika i kulture, Boras je rekao kako nije riječ o nikakvoj aferi, te da će koeficijenti na godišnjoj razini biti u zadanim granicama.

Pročitajte i ovo Blaženka Divjak - 3 Bivša ministrica obrazovanja Blaženka Divjak za Dnevnik Nove TV o potezu Marija Banožića: "Njegov izbor bio bi nedopustiv iz barem dva razloga" Blaženka Divjak Nakon tri godine suđenja Divjak oslobođena optužbe za klevetu: "Obijesno parničenje bivšeg rektora Borasa i sadašnjeg Lakušića protiv mene završilo na njihovu sramotu"

Zabrana je stigla iz Ministarstva obrazovanja, a Boras kaže kako ministrica Blaženka Divjak ima netočne podatke.

"Nismo prebacili na godišnjoj razini koeficijente. Mislim da je ministrica vidjela da to nije točno da je dobila podatke koji nisu točni jer se mora računati na godišnjoj razini. U šestom mjesecu se zapošljava, a u devetom se otpušta i do kraja godine je sve u redu. Ovo nije bila dobra informacija našoj ministrici", kazao je Boras.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene