Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrtoglavo i suludo

Horvatinčić za kvadrat stana dao 7782 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stan od 63 kvadrata, cijena nevjerojatnih 537 tisuća eura! Toliko je za navedenu nekretninu u Varšavskoj 6 izdvojio Tomislav Horvatinčić te time postavio svojevrsni rekord, s plaćenih 7782 eura za jedan kvadratni metar stana!

Horvatinčić pri kupnji tog stana nije imao previše izbora, morao ga je kupiti kako bi nastavio s realizacijom po mnogima kontroverznog stambeno-poslovnog kompleksa u samom srcu grada, odnosno na Cvjetnom trgu. Takvo što znali su iskoristiti sad već bivši vlasnici stana, Damir i Stanka Matoš, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uskoro se ruši Kino Zagreb Slika nije dostupna Horvatinčić još uvijek nema pravomoćnu dozvolu za rušenje tiskare

'Potvrdit ću vam tek da je cijena kojom baratate točna, a od komentara ću se ipak suzdržati', rekao je Večernjem ukratko Horvatinčić, a ni sretni prodavači nisu bili ništa rječitiji. 'Ne bih htio ništa komentirati. Molim vas, shvatite', odgovorio je sumnjičavi Damir Matoš. Bilo kako bilo, Matoševi su iz banke u Jurišićevoj izašli bogatiji za 3,9 milijuna kuna. Horvatinčić je, čini se, postao žrtvom vlastite ambicije izgradnje kontroverznog projekta, a devetero stanara pokazalo se kao tvrd orah.

Jednog po jednog, Horvatinčić ih je doslovce morao namamiti cijenom koja baca u 'ekstazu' i prihvaćati više ucjene, nego prave pregovore. Normalna cijena stanova na toj lokaciji inače bi bila između pet i šest tisuća eura za četvorni kvadrat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene