Obavijesti Video Pretražite Navigacija
To još nije bila tema u HDZ-u

Reiner opovrgnuo da je HDZ-ov kandidat za predsjednika Sabora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ov potpredsjednik Sabora Željko Reiner izrazio je u utorak uvjerenost da će se u četvrtak konstituirati novi saziv Sabora te opovrgnuo nagađanja da je on HDZ-ov kandidat za novog predsjednika parlamenta jer se o tome, kako je rekao, u stranci još nije razgovaralo.

U izjavi novinarima, uoči međunarodne konferencije Gospodarstvo i visoko obrazovanje, Reiner nije htio špekulirati koliko će HDZ u Sabor poslati zamjenika svojih zastupnika koji obnašaju funkcije na lokalnoj razini, poručivši da će u četvrtak biti vrijeme za interpretacije pojedinih pravnih aspekata saborskog Poslovnika i zakona koji se odnose na nespojivost funkcija.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu"

TKO SE S KIM VIŠE SLAŽE? Usporedba odgovora HDZ-a i SDP-a MOST-u

Upitan za komentar pisma Bože Petrova članovima Mosta, nije se izjasnio znači li to da je Most bliži desnoj koaliciji. Ponovio je samo da "Domoljubna koalicija ne cjepka Most, kao što je to pokušao SDP", te da od početka pregovaraju s Mostom kao cjelinom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene