Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra zadnji dan

Referendum: Jeste li se prijavili?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra je zadnji dan kada se možete pobrinuti da glasujete na referendumu o ulasku u Europsku uniju, ako 22. siječnja nećete biti u mjestu svog prebivališta.

U uredima državne uprave treba napraviti potvrde o glasovanju izvan mjesta svog prebivališta, i privremeno promijeniti svoje biračko mjesto. Sve je moguće riješiti i putem emaila ili faxa. To je danas učinio i sam mnistar uprave Arsen Bauk u Supetru na Braču koji će toga dana biti u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Ilustracija Izglasali Parižani Vlasnici ovakvih automobila plaćat će triput veće cijene parkiranja: Još neki gradovi imaju sličan plan

'Evo vrlo jednostavno, dakle ispunio sam obrazac za glasovanje izvan mjesta prebivališta, to naši građani mogu obaviti još danas i sutra, uredi državne uprave radit će sukladno odluci vlade iako se radi o neradnim danima i svi koji znaju da za dan fererenduma neće biti u mjestu prebivališta pozivam da to naprave', tvrdi ministar Bauk.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene