Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Dan Svih svetih

Josip Leko odao počast preminulima na Gradskom groblju Mirogoju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prigodi Dana Svih svetih i Dušnoga dana predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko odao je počast preminulima na Gradskome groblju Mirogoju.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Josp Leko najprije je položio vijenac i zapalio svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, potom kod Grobnice narodnih heroja, kod Središnjega križa u Aleji poginulih branitelja iz Domovinskoga rata.

>> Ovako je gradski prijevoz organiziran tijekom blagdana

Pročitajte i ovo Obnova mrtvačnice na groblju Mirogoju važna obavijest Obnavlja se mrtvačnica na Mirogoju, ispraćaji preselili na novu lokaciju Slika nije dostupna Položili vijence HDZ obilježio obljetnicu Tuđmanove smrti pa njega i stranku usporedili s Vatrenima: "Ovi su uspjesi na razini uspjeha naših nogometaša"

Na grob prvoga predsjednika Republike Hrvatske Franje Tuđmana predsjednik Hrvatskoga sabora položio je vijenac i zapalio svijeće, zatim ispred Središnjega križa Gradskog groblja Mirogoj za sve pokojne, te kod Zajedničke grobnice za neidentificirane žrtve iz Domovinskoga rata na Krematoriju groblja Mirogoj

Položio j ruže i zapalio svijeće na grobu Ivice Račana, bivšega predsjednika Vlade Republike Hravtske i SDP-a te na grobu Borisa Šprema, bivšega predsjednika Hrvatskoga sabora.

Leko je izjavio da se danas sjećamo svih onih koji su nas zadužili u povijesti, onih koje smo voljeli i koje još uvijek volimo. 'To obilježavamo na tradicionalan način, polažući vijence i cvijeće te paleći svijeće', dodao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene