Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 12 sati pratite UŽIVO pressicu povjerenika Fuelea

Reding: EK daje zeleno svjetlo za pristup Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europska komisija daje zeleno svjetlo za pristup Hrvatske, rekla je europska povjerenica za pravosuđe Viviane Reding jutros prije početka sastanka Ministarskog vijeća EU, javila je austrijska agencija APA.

Reding je istaknula kako je 'jako sretna' što Hrvatska dobiva zeleno svjetlo. Uklonjene su posljednje prepreke, 'a ja prije godinu dana u to nisam vjerovala', kazala je Reding.

No, Hrvatska je obavila svoje zadaće i zato se može 'potpuno mirno i reći DA Hrvatskoj', rekla je Reding, kako prenosi APA.

Pročitajte i ovo Hong Kong izglasao Zakon o sigurnosti Hong Kong Oštre kritike na jedan od najstrožih zakona o sigurnosti: "Ovo je alarmantno, ugrožena su prava i slobode ljudi" Predsjednik Zoran Milanović otvaranje pregovora s BiH Predsjednik prozvao Plenkovića: "Ovo je vrhunac njegova dodvoravanja briselskim birokratima"

Od 12 sati pratite UŽIVO konferenciju za novinare europskog povjerenika za proširenje Štefana Fuelea. On bi, u ime Europske komisije, trebao najaviti zaključenje pregovora s Hrvatskom i preporučiti to članicama Europske unije.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene