444924
444924
444924
444924
444924

OŠTRA REAKCIJA IZ SRBIJE 'Imat ću mnogo pitanja za naše prijatelje iz Europe'

  • , 29.07.2016., 14:57
  • Autor:
  • komentara

Žestoke reakcije iz Srbije nakon što je vrhovni sud RH ukinuo prvostupanjsku presudu Branimiru Glavašu.

 
 
 
 
Aleksandar Vučić (FOTO: AFP)
Aleksandar Vučić (FOTO: AFP)

Aleksandar Vučić nazvao je taj čin neshvatljivim. Šef srbijanske diplomacije Ivica Dačić izjavio je da je to nastavak politike Hrvatske koja ide prema rehabilitaciji NDH i zločinaca iz posljednjeg rata. Zbog slučaja Glavaš, ali i nedavnih događaja u Srbu, službeni Beograd poslao je Zagrebu prosvjednu notu.

'Moram da vam kazati da ću imati mnogo pitanja da postavim našim prijateljima iz Europe jer ako se ovako ponašaju pravosudni organi iz jedne zemlje Evropske unije, ne znam kakva predavanja neko ima da nama drži o poglavljima 23 i 24', rekao je srbijanski premijer, Aleksandar Vučić.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se