Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Dogovro s tvrtkom

Branitelji: Kockarnica stipendira našu djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga zadarskih branitelja reagirala je na medijske napise da su u prostoru MORH-a, koji su dobili u najam, otvorili kockarnicu.

Iz Udruge su izvijestili da nisu imali sredstava da urede prostor koji je bio devastiran i okupljalište narkomana. 'Našli smo idealno rješenje, da tvrtka Osmica uredi kompletan prostor s tim da je dio prostora ustupljen njima, a drugi di u svrgu udruge', stoji u reagiranju zadarske udruge branitelja.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Pripreme za dolazak aviona Rafale u Hrvatsku - 3 Borbeni avioni FOTO Prvih šest aviona Rafale u Hrvatskoj za nekoliko tjedana: "Za mene je to bilo ispunjenje dječačkog sna"

>> Branitelji u prostoru MORH-a otvorili kockarnicu

Iz udruge kažu kako je ta tvrtka jedina pristala na uvjete o stipendiji četvero učenika, djece hrvatskih branitelja s lošim imovinskim stanjem. Također, pristala je da svaku sljedeću godinu financira po još jednog učenika, kao i da zaposli tri hrvatska branitelja.

U udruzi tvrde da su iznenađeni pritiskom zastupnice Ane Lovrin koja vrši medijski pritisak iz 'njima nerazumljivih razloga'. Dodali su da su je pokušali kontaktirati, ali da nisu našli vremena za njih.

Napomenuli su da su, nakon upozorenja da trebaju raskinuti suradnju s tvrtkom Osmica to i učinili te da je dogovor da će dio prostora koji koriste napustiti do kraja veljače.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene