Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krijumčarili drogu iz BiH

Razbijena peteročlana skupina preprodavača heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija uhitila pet osoba, među kojima i jednu ženu, zbog kaznenog djela zlouporabe droge, koje su iz BiH prokrijumčarile nešto manje od kilograma heroina.

Policijska uprava splitsko-dalmatinske županije objavila je kako je među uhićenima i jedna žena, te da su osumnjičeni za krijumčarenje heroina iz BiH.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Razotkrivena distribucija i proizvodnja droge na riječkom i karlovačkom području - 1 registrirao i tvrtku za distribuciju FOTO Ogroman ulov! Policija pronašla stotine kilograma industrijske konoplje

Uhićeni su A.B. (35) i D.M. (39), obojica iz BiH, te S.S. (29), M.B. (41) iz Splita i I.K. (42) iz Trogira.

Dvojica državljana BiH, iz Mostara, drogu su nabavljali od zasad nepoznate osobe u BiH i predavali ju Splićaninu S. S. On je drogu krijumčario u Hrvatsku i u Splitu predavao dvojici iz BiH. Heroin bi zatim preprodavali 41-godišnja Splićanka i Trogiranin I. K.

Istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je pritvor za A. B. i S.S., privođenje D. M.-a se očekuje, a M.B. i I.K. bit će kazneno prijavljeni zbog zlouporabe droga. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene