445338
445338
445338
445338
445338

Ravnateljstvo policije potvrdilo da je Slavko Linić bio obrađivan i prisluškivan?

  • , 02.08.2016., 18:36
  • Autor:
  • komentara

'Izvješće od policije koje govori da sam praćen i prisluškivan i to nezakonito', rekao je Slavko Linić, bivši ministar financija u Vladi Zorana Milanovića.

 
 
 
 
Linić ipak bio pod obradom PNUSKOK-a? (Video: Vijesti u 17 h)
Linić ipak bio pod obradom PNUSKOK-a? (Video: Vijesti u 17 h)

Tvrdnje nekadašnjeg SDP-ovog dužnosnika i ministra financija Slavka Linića da je bio pod obradom policijskog USKOK-a potvrđuje tjednik Nacional prema kojemu je Ravnateljstvo policije za Ministarstvo unutarnjih poslova izradilo očitovanje u kojem je potvrdilo da je Linić bio obrađivan.

Te napise tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić nije želio ni potvrditi ni demantirati, a bez komentara su i u SDP-u.

'Polazim od toga da je to izvješće od policije koje govori da sam praćen i prisluškivan i to nezakonito i takvo izvješće je došlo u Sabor koliko sam obaviješten od Sabora, prema tome to samo ukazuje na to da je Milanović zloupotrebljavao sigurnosni sustav u obračunu sa svojim ljudima i da je lagao', rekao je Slavno Linić za NovuTV.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se