450145
450145
450145
450145
450145

Rat na Twitteru: 'Ideološki zaokret? Čovjek se nudio ORaH-u'

  • , 14.09.2016., 12:55
  • Autor:
  • komentara

Jutrošnja objava Kreše Beljaka o suspenziji stotinjak članova izazvala je lavinu reakcija.

 
 
 
 
Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr)
Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr)

Mirela Holy u komentaru na Twitteru napisala je kako se Beljak nudio ORaH-u nekoliko mjeseci prije nego se kandidirao za predsjednika HSS-a.


Marijana Petir na tu objavu je napisala: ''Zaklela se zemlja raju da se tajne sve otkrivaju''.

Podsjetimo, predsjednik HSS-a Krešo Beljak objavio je kako je odlučio privremeno udaljiti iz HSS-a oko 100 članova, među kojima su najzvučnija imena koprivničko-križevački župan Darko Koren i europarlamentarka Marijana Petir, zbog opstrukcije predizborne kampanje, koja je onemogućila HSS-u da kao dio Narodne koalicije postigne daleko bolji rezultat, više od pet mandata koliko su osvojili.

Reakciju Marijane Petir na Beljakovu odluku možete pročitati ovdje.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se