Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije se moglo uvesti reda'

Raspušten dubrovačko-neretvanski HSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo HSS-a raspustilo je na sjednici vodstvo HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije, na čelu s predsjednikom županijske organizacije Ivom Mujom, doznaje se od glavnog tajnika HSS-a Nenada Matića.

Za osobu koja bi trebala organizirati novu izbornu skupštinu dubrovačko-neretvanskog HSS-a imenovan je potpredsjednik stranke Ante Markov. Po riječima glavnog tajnika HSS-a Nenada Matića, sukladno čl. 45. Statuta HSS-a suspendirana su tijela HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije jer su aktivnosti i događanja u toj organizaciji bile takve da se nije moglo uvesti reda. 'Razlog su aktivnosti koje su onemogućile održavanje skupštine dubrovačko-neretvanske organizacije, sukladno statutu HSS-a', pojasnio je Matić.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda

Pokušali smo učiniti sve da dođe do organizacije izborne skupštine stranke u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ali se ona na žalost nije mogla organizirati te smo se odlučili na ovakav korak, zaključio je glavni tajnik HSS-a Nenad Matić. Po statutu stranke, rok za održavanje izborne skupštine je 120 dana. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene