Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspisan natječaj

Traže se novi voditelj i članovi ekspertne skupine za kurikularnu reformu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić objavio je javni natječaj za prijavu kandidata za voditelja i dvanaest članova Ekspertne radne skupine (ERS) za provođenje kurikularne reforme.

"Temeljne zadaće Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme su inoviranje i osuvremenjivanje Nacionalnoga okvirnog kurikula i usklađivanje različitih dokumenata obrazovne politike. Ekspertnu radnu skupinu čine voditelj i dvanaest članova. Za članove Ekspertne radne skupine odabiru se po jedan stručnjak u odgoju i obrazovanju s najmanje deset godina iskustva u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju, osnovnoj školi, gimnaziji, strukovnoj te umjetničkoj školi, zatim jedan stručnjak s nastavničkih studija, po jedan stručnjak iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija (IKT), područja prirodoslovlja, tehnologije, inženjerstva i matematike (STEM) te društveno-humanističkog područja, dva znanstvenika iz područja odgoja i obrazovanja te jedan stručnjak iz Ministarstva znanosti i obrazovanja", poručuju iz Ministarstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve je manje vremena Barišić: Kurikularnoj reformi potrebna je veća potpora Slika nije dostupna KURIKULARNA REFORMA Buljan Culej nije odgovorila na ključna pitanja koja bi mogla zanimati više od 500.000 učenika

Tekst i uvjeti javnog natječaja dostupni su na Internet stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene