Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počeo s radom

Ostojić zahvalio na podršci, poslao poruku javnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Saboru je izbor Ranka Ostojića na mjesto predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost podržao 81 zastupnik i zastupnica.

Nakon što je izabran na čelo Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić zahvalio je svima koji su imali razumijevanja 'da trebaju prije svega staviti zakon na prvo mjesto'. To, rekao je, podrazumijeva sve zastupnike koji su dali glas.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pitanje budućnosti RH Zoran Milanović otkriva ''vojnu tajnu'': Na ovo se čeka već neko vrijeme Gordan Jandroković Otišao u povijest Pandemija, krize, afere i lupanje od 40 minuta: Po čemu ćemo pamtiti deseti saziv Sabora?

Poslao je poruku da će u svome radu dokazati da će to biti ozbiljan rad i da je najbolji dokaz činjenica da već danas kreću s radom i da će se dogovoriti kako će raditi.

Misli da dio zastupnika koji prvi put nije glasao za njega nije bio potpuno informiran.

'Vjerojatno se čak nije znalo za činjenicu da je to jedan od Odbora za koji je strogo zakonom definirano tko daje predstavnika za predsjednika', rekao je i dodao da je izgubljeno nekoliko dana, ali da se sve to skupa može brzo riješiti.

Ostojić je u Saboru dobio podršku 81 zastupnika. Za njega su i glasovali svi zastupnici Mosta osim Mire Bulja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene