Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantirao lažnu informaciju

Ranko Ostojić: ''Nije bilo sastanka šefa SOA-e i ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića oko Afere prisluškivanja''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije bilo sastanka hrvatskog šefa SOA-e i ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića oko Afere prisluškivanje. Zaključak je to nakon sjednice saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost.

Lažna je informacija o sastanku hrvatskog šefa SOA-e i ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića oko Afere prisluškivanje stigla iz BiH, kao i informacija o samom prisluškivanju.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Bliži se kraj mandata Zoran Milanović pisao Plenkoviću: Predložio Daniela Markića za vršitelja dužnosti ravnatelja SOA-e Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Tema odbora bilo je izvješće koje je šef SOA-e Daniel Markić podnio kako bi se utvrdilo što se dogodilo.

Sve je veći problem namjerno širenje lažnih informacija kako bi se stekla pogrešna slika o odnosima - tim se metodama sve češće koriste brojne zemlje u svijetu. Pogrešne informacije iz BiH govorile su o tome kako su tamošnje službe prisluškivale hrvatske poduzetnike i političare, a da je sve imalo veze i s Agrokorom.

"I gospodin ravnatelj, a neću govoriti u njegovo ime, dao je drugačiju sliku, a ona je potpuno drugačija od interpretacije u BiH. Dakle, nije bilo sastanka gospodina Markića i gospodina Mektića pa je jasno da je i to bila jedna od dezinformacija", rekao je Ranko Ostojić, predsjednik odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost iz SDP-a.
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene