442195
442195
442195
442195
442195

Ostojić: Čeka me teška borba s Karamarkom, jedva čekam sučeljavanje

  • , 04.07.2016., 09:00
  • Autor:
  • komentara

U Devetoj izbornoj jedinici sučelit će se Ranko Ostojić i Tomislav Karamarko.

 
 
 
 
Ranko Ostojić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Ranko Ostojić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Pred nekima ljetni praznici, a pred drugima politička borba. Među ovim drugima je i Ranko Ostojić koji će na predstojećim prijevremenim parlamentarnim izborima snage u devetoj izbornoj jedinici odmjeriti s nikim drugim, nego s Tomislavom Karamarkom. I sam tvrdi kako će to biti teška borba budući da se radi o izbornoj jedinici koja je tradicionalno utvrda HDZ-a.

'Dragi moji frendovi i frendice. Svi na fejsu. Želim vam ugodne odmore i da lijepo iskoristite ljetne praznike. Mene čeka teška i neizvjesna borba sa Tomislavom Karamarkom u 9. izbornoj jedinici. Da vas podsjetim. On je jednoglasno izabran s 90 tisuća glasova potpore kao jedini kandidat na izborima za predsjednika HDZ-a. Bit će teško, pogotovo što Darko Milinović koji je bio uz Karamarka, ali i svakog prije kasnije samo u ličko-senjskoj tvrdi da ima 10 tisuća članova, a da u 9 izbornoj ima 50 tisuća članova HDZ-a. Pa tko ih može pobijediti. Ipak, rezultati izbora daju pravu sliku. Ni članovi HDZ-a ne glasaju za njih, a kamoli članovi obitelji. Ipak jedva čekam sučeljavanje. Hoće li poslat Karamarka ili nekog drugog. Sve u svemu, nešto u matematici ne štima. Milinovićevoj naravno', napisao je Ostojić noćas na svom Facebook profilu.

Inače, Ranko Ostojić je jučer, gostujući u Dnevniku Nove TV govorio o predizbornoj strategiji SDP-a te je rekao kako, što se izbornih listi tiče, nema potrebe za promjenama, ali kako isto tako ništa ne želi prejudicirati.

'SDP uvijek kad je ulazio u koaliciju, ulazio je sa svima koji su naši partneri. Nitko u političkoj utakmici koja se događala nije doživio da ga je SDP pojeo. Naravno da svatko može ići samostalno, međutim mi smo snagu pokazali zajedno i nadam se da će tako biti i ubuduće', rekao je Ostojić govoreći i koaliciji i partnerstvima.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se