Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidat za predsjednika SDP-a

Ranko Ostojić: Direktor kampanje bit će mi Peđa Grbin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić objavio je da će mu kampanju u unutarstranačkim izborima voditi Peđa Grbin.

Ranko Ostojić koji je prije nekoliko dana najavio kandidaturu za predsjednika SDP-a, nakon što je Zoran Milanović objavio da se povlači s čela stranke, na svojoj je Facebook stranici objavio da će mu kampanju voditi Peđa Grbin.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike" Čelnik SDP-a Peđa Grbin Sasuo po Plenkoviću Grbin na posljednjem skupu: "U srijedu birate između korupcije i laži i Rijeke pravde, trećeg nema"

 

Ovu su objavu mnogi Ostojićevi prijatelji na društvenoj mreži pozdravili.' Odlično. Trebalo je to odavno biti tako ali ........ bolje ikad nego nikad', napisala je jedna korisnica.

Podsjetimo, nakon što su izgubili parlamentarne izbore, SDP će održati unutarstranačke. Dosadašnji lider te stranke, Zoran Milanović, objavio je kako se više neće kandidrati za tu funkciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene