Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi na plaži

NESLAVAN POČETAK SEZONE Turisti iz Rogoznice bježe glavom bez obzira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistička sezona je počela, a radovi na plaži u Rogoznici u punom su jeku. Bageri i turisti, jedni do drugih.

Iz Rogoznice turisti bježe glavom bez obzira, kaže jedan od iznajmljivača koji se javio našem portalu (podaci poznati redakciji).

Pročitajte i ovo Bager na plaži u Rogoznici Srce sezone VIDEO Samo malo, samo malo! Oprostite! Bager se provlačio među kupačima na plaži, upućeni kažu: "Tu je već neko vrijeme" Isabella Viola Lindblom U SPLITU Šveđanka remetila javni red i mir? Policija je morala intervenirati, privedena je

'Radovi su počeli u ponedjeljak ujutro i traju po cijeli dan. To je buka, grozno... Postavljaju se novi tuševi. Kako je riječ o jednoj od dvije glavne gradske plaže u Rogoznici, za naše je mjesto to prava katastrofa. Jedni gosti koje sam imao u kući su već otišli zbog radova, a drugi svaki dan idu na neke izlete', ispričao je zabrinuti iznajmljivač.

Dodaje kako nisu otišli samo njegovi gosti već i mnogi drugi, a oni koji su odlučili ipak ostati ogorčeni su jer to nije odmora kakav su zamišljali.

Iz općine su im svima poručili da budu malo strpljivi i ispričali se zbog kašnjenja radova. No, za one turiste koji su otišli već je - prekasno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene