Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez komentara o izborima

Radove popravka puknute vodovodne cijevi obišao gradonačelnik Bandić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popravlja se vodovodna cijev koja je jutros puknula u Stipančićevoj ulici u zagrebačkome naselju Jarunu, radovi bi trebali završiti poslijepodne, kad bi stanari trebali dobiti vodu, a obišao ih je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

‘Došao sam ovdje da interveniramo da ljudi što prije dobiju vodu. Jedino sam s time okupiran’, izjavio je novinarima Bandić. Na upit novinara nije želio ništa reći niti komentirati nedavne predsjedničke izbore u kojima ga je pobijedio protukandidat Ivo Josipović. Na novinarski upit hoće li išta reći o izborima Bandić je odgovorio: ‘Ne, ne daj Bog. Ja moram raditi posao.’

Pročitajte i ovo Mjesto Ruda - 3 Cetinska krajina Puknuo je magistralni cjevovod, voda je tekla cestom i nosila sve pred sobom: "Da su djeca 10 minuta kasnije išla na misu, diglo bi ih u zrak" Slika nije dostupna SLUŽBE NA TERENU Pukla glavna magistralna vodovodna cijev kod Sinja, dio grada i okolica su bez vode

Na upit kako je zadovoljan izbornom kampanjom Bandić je odgovorio da to više nije bitno. Također je rekao da se odlično osjeća, ali nije zadovoljan jer je puknula vodovodna cijev u Stipančićevoj ulici. Voditelj Službe održavanja i izgradnje vodoopskrbne mreže Vodoopskrbe i odvodnje, podružnice Zagrebačkog holdinga, Miroslav Jarak novinarima je izjavio da će vodovodna cijev biti popravljena rano poslijepodne. Rekao je i da je jutros u 5,30 sati puknuo vodoopskrbni cjevovod u Stipančićevoj ulici 31 pa su stanari u toj ulici od broja 19 do 31 ostali bez vode. Dodao je da je razlog puknuća cijevi materijal - stare plastične (PVC) cijevi na koje utječe i promjena vremena.

‘Cijelu vodovodnu cijev koja je puknula mijenjamo novom, također plastičnom, ali puno kvalitetnijom cijevi’, istaknuo je Jarak. Dodao je da se mijenja ukupno šest metara te vodovodne cijevi te da je vrijednost radova od 20 do 30 tisuća kuna. Najavio je da je u Stipančićevoj ulici na Jarunu predviđena rekonstrukcija i da će se sasvim zamijeniti vodovodne cijevi kad to dopuste vremenski uvjeti. Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić izjavio je da je to naselje izgrađeno negdje 1985., a PVC cijevi traju oko 20 godina pa im je jednostavno istekao rok. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene