455265
455265
455265
455265
455265

Glasnović: Zaustavimo crvene bandite koji napadaju nedužne

  • , 29.10.2016., 13:49
  • Autor:
  • komentara

Radnička fronta točno u podne organizirali su prosvjed ispred KBC-a Sestre milosrdnice protiv udruge "40 dana za život" koji mole protiv abortusa.

 
 
 
 
Zastupnik Željko Glasnović brani molitvena okupljanja protiv pobačaja (Foto: Pixell)
Zastupnik Željko Glasnović brani molitvena okupljanja protiv pobačaja (Foto: Pixell)

"Uz dobacivanja, uvrede i molitve, ali tu smo...ispred javno-zdravstvene ustanove KBC Sestre milosrdnice u Vinogradskoj. "Moliocima" su došli dati podršku i notorni neofašisti iz A-HSP, a očito ima i ratnih veterana koji štuju Fb proglas svog generala, jer sada ih je više nego prilikom naše prošle posjete", objavila je Radnička fronta nakon prosvjeda ispred bolnice u Vinogradskoj.

Njima nasuprot stali su članovi iz A-HSP-a na čelu s Draženom Kelemincem koji su došli dati potporu članovima udruge "40 dana za život" koji mole protiv pobačaja. Prije prosvjeda saborski zastupnik Željko Glasnović pozvao je "sve domoljube" na podršku moliteljima.  

"Radnička fronta u Subotu 29. 10. 2016.g. s početkom u 12,00 sati organizira napad i akciju na molitelje za život ispred KBC Sestara milosrdnica (Vinogradska bolnica).

Pozivam svakog domoljuba da dođe i stane u zaštitu onih koji se zauzimaju molitvom za život. Ne dozvolimo tim crvenim banditima napadati mirne i nedužne ljude. Bog i Hrvati/ce", napisao je Glasnović.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se