Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državne institucije bez sluha

Radnici Poljoprerade pokrenuli stečajni postupak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici Poljoprerade iz Hrvatskog Leskovca I dalje su u štrajku, a zbog ne primanja plaće pokrenuli su i stečajni postupak.

Plaću nisu primili od početka godine, a žale se i da im tvrtka već dvije godine ne uplaćuje doprinose za mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Već su nekoliko puta akcijama pokušali pokazati u kakvoj se lošoj situaciji nalaze, no tvrde državne institucije za njih nemaju sluha. Od Vlade su prije nekoliko dana dobili pomoć u iznosu od tisuću kuna kroz Centre za socijalnu skrb. Zbog svega, pokrenuli su i stečajni postupak.

Pročitajte i ovo Prizor tijekom nastupa Već nastupali VIDEO Skandal na karnevalu u susjedstvu! Pred djecom u donjem rublju izvodila erotski ples, organizatori: "Razmišljali smo da prekinemo nastup, ali…" Slika nije dostupna 'Plakat vrijeđa hrvatski nacionalni osjećaj'

‘Očekujemo da će prekosutra, u petak 21-og, kad će se održati drugo ročište, bezuvjetno biti proglašen stečajni postupak i da će u stečajnom postupku se pojaviti sposoban stečajni upravitelj i nastaviti proizvodnju’, rekao je Ivo Rogić, sindikalni povjerenik PPDIV-a.

‘Nezadovojni smo svime time da se to ne pokreće, mi sada tražimo hitno stečaj da se to pokrene da se toj agoniji dovrši kraj jer ovo nema smisla više’, požalila se Jelena Grdić, radnica Poljoprerade.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene