Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokirali ulaz

Radnici Jadrankamena protiv stečajnog upravitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici Jadrankamena zajedno s ostalim mještanima Pučišća burno su dočekali stečajnog upravitelja koji je danas stigao na Brač.

Radnici Jadrankamena stečajnom upravitelju nisu dopustili ulazak u tvrtku. Na Upravnoj zgradi skinuta je brava, a kad je stečajni upravitelj pokušao ući u pogon, radnici mu nisu dopustili postavivši se u živi zid. Unatoč molbama policije, radnici nisu popustili, pa je stečajni upravitelj morao otići neobavljena posla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Protiv korupcije i kriminala 'Sad je dosta': Bivši radnici Jadrankamena opet prosvjeduju Slika nije dostupna Udario ga radnik Incident na prosvjedu radnika Jadrankamena: Sindikalac dobio po glavi

'Mi ćemo svim silama i pod svaku cijenu branit Jadrankamen jer Jadrankamenu stečaj nije potreban. Jadrankamen se može riješit u roku od pola sata', kaže sindikalni povjerenik Jadrankamena Tonći Drpić.

'Svi ovdje trebaju da znaju za svaki dan nerada, ja sam to rekao da mi imamo narudžbe da se radi, ja sam došao ovdje pokrenut proizvodnju da se radi i da za svoj rad primaju plaću', rekao je Ivo Bućan, stečajni upravitelj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene