Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobili plaće

Radnici dubrovačkog Vrtlara prekinuli štrajk

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici dubrovačkog Vrtlara prekinuli su 11-dnevni štrajk. Do povratka na radna mjesta došlo je nakon što su radnici ove gradske tvrtke dobili plaće i za kolovoz.

Situacija u Vrtlaru kritična je od početka godine. Tada je ova tvrtka, preko Grada Dubrovnika, tražila i dobila pozajmicu od milijun kuna od Društva prijatelja dubrovačke starine za normalno poslovanje. No, nakon što su tom pozajmicom isplaćene tadašnje obveze u Vrtlaru nije bilo novaca za nastavak normalnog poslovanja.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

>> VIDEO: Organizirali pogreb za tvrtku

Radnici Vrtlara stupili su u štrajk nakon što im opet nisu redovno stizale plaće, a iz Grada Dubrovnika su ih pozivali na strpljenje. No, tek su putem štrajka radnici dobili su što su tražili, a ovih dana na skupštini društva je usvojena odluka o realizaciji kredita u iznosu od 12 milijuna kuna.

Ovim kreditom riješili bi se problemi Vrtlara, a o njegovoj realizaciji odlučiti će dubrovački gradski vijećnici na prvoj slijedećoj sjednici. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene