Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Radna skupina HFP-a predložila razrješenje direktora 'Mungosa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radna skupina Hrvatskog fonda za privatizaciju zaključila je u raspravi o sudbini "Mungosa", poduzeća za razminiranje, da se dužnosti direktora te tvrtke razriješi Dubravko Milković, priopćeno je danas popodne iz HFP-a.

Kako tvrtka ne bi ostala bez osobe ovlaštene za zastupanje, po zakonu mora biti imenovan novi direktor tvrtke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog EU Šeks će sljedeći tjedan sazvati radnu skupinu za Ustav Slika nije dostupna Dvojbene odluke socijalne službe Zbog smrti Baby P netko će morati biti kažnjen

HFP ističe da već deset dana traži osobu koja bi bila spremna preuzeti mjesto direktora "Mungosa" u čemu su pomoć zatražili od samih pirotehničara - radnika, predstavnika sindikata i HCR-a, ali da do sada nisu uspjeli.

Upravni odbor HFP-a sutra će na dnevni red sjednice uvrstiti zahtjev za pozajmicom kojom bi se isplatile plaće za svibanj, ako djelatnici "Mungosa" pravodobno upute svoj zahtjev.

Sudionici sastanka složili su se da je većina ostalih zahtjeva radnika, koji su preduvjet za povratak na posao, već ispunjena.

Sastanku nisu nazočili predstavnici "Mungosa", koji su u isto vrijeme prosvjedovali na Trgu bana Jelačića, tražeći isplatu plaća za svibanj te zaostalih tražbina iz 2007., vraćanje tvrtke u Državnu agenciju za razminiranje te razrješenje Uprave s Dubravkom Milkovićem na čelu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene