Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Radeljak osuđen na godinu dana uvjetno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka po povratku s Mauricijusa, gdje je u društvu supruge Vlatke Pokos proslavio prvu godišnjicu braka, zatekla je nimalo ugodna vijest. Naime, pravomoćnom je presudom uvjetno osuđen na godinu dana zatvora zbog devastacije kulturnog blaga.

Radeljak je na svojoj kući koja se nalazi u neposrednoj blizini Straduna obavio niz nedopuštenih građevinskih zahvata te je cijelo vrijeme ignorirao rješenja o obustavi radova.

Pročitajte i ovo Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda Devastirana Mimoza - 3 đakovačka Mimoza Nekad ponos grada danas je ruglo koje zjapi prazno i propada: "Bez obzira čije je to, narod je to stvarao, a vidi što huligani rade"

 Ovu je pravomoćnu presudu donio Županijski sud u Dubrovniku te se radi o prvoj presudi na zatvorsku kaznu zbog devastacije kulturnog blaga. 

Sam Radeljak kaže kako presudu još nije dobio, te kako on nije ni vlasnik sporne kuće, niti ju je gradio. Smatra da je žrtva progona od strane suca koji je donio ovakvu presudu i koji ga kako kaže progoni već 8 godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene