Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iza kamera

Rade i kad ne rade – reporteri Dnevnika Nove TV u manje poznatim situacijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da svoj posao ne odrađuju, već ga žive 24 sata na dan, dobro je poznato svima koji poznaju članove tima Dnevnika Nove TV.

To znači da i dok, primjerice, kupuju namirnice, toče gorivo ili se odmaraju kod kuće, oni razmišljaju i razgovaraju kao novinari. Upravo u tim, svakodnevnim životnim trenucima, od ovog vikenda ih imamo prilike vidjeti na ekranu.

Naime, Nova TV producirala je televizijske spotove u kojima je prvi put reportere Dnevnika Nove TV, umjesto ispred kamere s mikrofonom, snimila u njihovim uobičajenim situacijama iza kamera.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Ivana Petrović istaknula dvije mogućnosti i poručila: "Nitko nema pravo udariti na ustavni poredak Hrvatske" Mislav Bago Skoro dvije godine od smrti "Prvi izbori bez Bage": Tviteraši se prisjetili legendarnog novinara

Mislava Bagu ćemo tako vidjeti dok radi ono što mu najbolje pomaže da se riješi stresa i koncentrira prije najzahtjevnijih intervjua – a upravo to uspijeva dok džogira.

Ivanu Petrović navikli smo gledati u javljanjima uživo diljem Europe i svijeta, zato je svoj dio snimila na dobro joj znanom mjestu gdje provodi stotine sati godišnje – na aerodromu.

Nebrojene tisuće kilometara Andrija Jarak najčešće prolazi automobilom, pa je volan njegov rekvizit u ovom spotu.

Sve što se događa i dok nema kamera dio je novinarskog posla, jer vijesti se događaju brzo, svugdje i u bilo koje doba dana, te se nezaustavljivo šire.

One moraju biti istražene, provjerene i pravovremeno prenesene, a oni koji nam te vijesti donose moraju biti pouzdani, objektivni, nezavisni, iskusni i brzi.

Upravo zato informativni tim Nove TV tim je kojem gledatelji vjeruju i svaki dan ih s povjerenjem puštaju u svoje domove.

Od ovog vikenda ih mogu vidjeti i u manje poznatim situacijama, u novim spotovima Dnevnika Nove TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene