Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Građanska akcija

Putokazi za Remetinec i pred središnjicom HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putokazi za Remetinec, nakon Vukovara, pojavili su se u Zagrebu.

Nakon što je jučer ministar Petar Čobanković ustvrdio kako je putokaz u središtu Vukovara kojim se HDZ navodilo na Remetinec lažan, Građanska akcija je novi postavila nedaleko središnjice HDZ-a.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

Čobanković je jučer izjavio kako su napisi nekih portala 'lažirani događaji', jer su uoči mini-sabora HDZ-a u Vukovaru, objavili da su u Borovu Naselju postavljeni putokazi za Remetinec s logom HDZ-a, kao poruka premijerki Jadranki Kosor.

'To nije bilo nigdje. To je plod nečije bolesne mašte, inscenirano i trenutno postavljeno za potrebe nekakve snimke ili fotomontaže. To nitko u Vukovaru nije vidio osim tih koji su to snimili', kazao je Čobanković.

Aktivisti Građanske akcije, koji su postavili putokaze u Vukovaru, jutros su ih ponovno postavili i ispred središnjice HDZ-a. Kako tvrde na svom Facebook profilu aktiviste Građanske akcije je preko Trga žrtava fašizma naganjalo 15-ak HDZ-ovih zaštitara nastojeći im uzeti fotoaparat.

Građanska akcija i ranije je izvodila performanse i postavljala plakate u kojima prozivaju Vladu zbog korupcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene