Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova diplomatska kriza

Pusić: Nije primjereno govoriti o slovenskoj blokadi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesna Pusić izjavila je u Bruxellesu da nije primjereno govoriti o slovenskoj blokadi i da ne očekuje nikakvu blokadu u ratifikaciji hrvatskog pristupnog ugovora.

'Mislim da nije primjereno govoriti o blokadi i ne očekujem nikakvu blokadu. Očekujem da će naš pristupni ugovor biti ratificiran u svim zemljama članicama', rekla je ministrica vanjskih i europskih poslova Pusić u Bruxellesu, gdje je kao promatrač sudjelovala na sastanku ministara vanjskih poslova Europske unije.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović otvaranje pregovora s BiH Predsjednik prozvao Plenkovića: "Ovo je vrhunac njegova dodvoravanja briselskim birokratima" Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

>> Pusić za razdvajanje Ljubljanske banke od ratifikacije

Rekla je da nije imala bilateralni sastanak sa slovenskim kolegom Karlom Erjavcem i da tu nema ništa novo u odnosu na izjave od prije mjesec ili više dana.

Ministar Erjavec je u ponedjeljak ujutro pri dolasku na ministarski sastanak EU-a izjavio da je rješavanje pitanja Ljubljanske banke preduvjet za ratifikaciju hrvatskog pristupnog ugovora u slovenskom parlamentu.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene