Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa prije sastanka Predsjedništva HNS-a

Pusić ne želi reći hoće li zamijeniti Čačića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Današnja sjednica Vlade održana je bez čovjeka na poziciji prvog potpredsjednika, koju je do jučer držao Radimir Čačić. kao izgledna zamjena spominje se ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić.

Ministricu vanjskih i europskih poslova Vesnu Pusić novinari su pitali hoće li ona biti potpredsjednica Vlade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održan dvodnevni seminar Pusić: Isključivanje Čačića iz stranke "apsolutno učvrstilo" HNS Slika nije dostupna Ministri iz SDP-a bez komentara Mrak Taritaš: Odluka o isključenja Čačića pokazuje jedinstvo stranke

>> Linić: Nitko nije nezamjenjiv; Jovanović: Nezamjenjiv je samo premijer

'To vam ja ne mogu izjaviti. Imamo sastanak predsjedništva HNS-a danas popodne, a nakon toga i konferenciju za novinare. Tada ćemo znati sve odluke koje stranka donese i priopćiti ih, a naravno, dogovaramo se i s našim koalicijskim partnerima', naglasila je Pusić.

'To je, u svakom slučaju, teška i loša situacija. Suočili smo se s njom, takva je, kakva je', dodala je ministrica Pusić istaknuvši kako će Vlada funkcionirati i normalno raditi svoj posao.

'A da je to gubitak i za zemlju - u smislu Čačićeva angažmana na gospodarskim projektima, po mom mišljenju, tu nema sumnje', ocijenila je je Pusić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene