Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Svaka vlast otuđuje se od građana'

Pusić: Naš prvi zadatak je vratiti vlast građanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je održana konstituirajuća sjednica Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata na kojoj je potvrđeno dosadašnje vodstvo Središnjeg odbora, s obzirom da se prema Statutu HNS-a u roku od 60 dana od održavanja Izbornog sabora mora konstituirati i Središnji odbor stranke. Tako je za predsjednika potvrđen Predrag Štromar, a za potpredsjednice Vesna Sabolić i Melita Samoborec.

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić na sjednici je u svom govoru članove Središnjeg odbora podsjetila na programske točke koje je predstavila na Izbornom saboru, među ostalim i na poruku o vraćanju vlasti građanima.

>> Pusić: Thatcher je bila dokazana prijateljica Hrvatske

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Poslao poruku biračima Milanović: “Rijeke pravde dolaze, oprat će ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru“ Zoran Milanović objava na facebooku Oglasio se Milanović: "Ljudi, oni kradu i svima nam se smiju"

'Svaka vlast otuđuje se od građana, naš prvi zadatak je vratiti vlast građanima i poslati poruku o nekoliko jasnih i jakih svjetonazorskih stavova', poručila je predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić. Također, poručila je kako je tolerancija na korupciju bila i ostat će nulta te kako imidž ljudi koji predstavljaju HNS u javnosti mora biti besprijekoran.

Na Središnjem odboru raspravljalo se i o politici i potezima stranke u predstojećem razdoblju te o strategijama koje će stranka koristiti kako bi vratila rejting i ojačala svoju poziciju.

'O poziciji i snazi HNS-a u razdoblju koje je pred nama ovisi i mogućnost današnje koalicije da osvoji još jedan mandat na sljedećim parlamentarnim izborima i uspije realizirati velike i optimistične projekte koji objektivno u ovom trenutku stoje pred Hrvatskom', stoji u priopćenju objavljenom na službenoj web stranici stranke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene