Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet taj engleski

Pupovac voditelju: 'Jeste li mi rekli Sir ili Srb?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misleći da razgovara s Obersnelovim čovjekom, Milorad Pupovac je radijskom voditelju otkrio kako se javio Ingrid Antičević Marinović čim se na internetu pojavila snimka na kojoj 'nabada' engleski .

Pupovcu, koji je promatrač u Europskom parlamentu i lingvist po struci, Soundsetov Davor Jurkotić se predstavio kao član kluba SDP-a koji ga zove po nalogu Vojka Obersnela. Pitao ga je kako je Ingrid prihvatila negativne reakcije na video u kojem je vidljivo pravo stanje njezinog poznavanja engleskog jezika.

>>
'Šalabahter' s kojeg je Ingrid pročitala 'pipl mast trast as'

Pročitajte i ovo Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka

>> POSLUŠAJTE PJESMU 'Pipl mast trast as'!

'Ja je, nažalost, nisam vidio. Slao sam joj poruku, ali mi se nije javila. Nisam znao kojih je razmjera to zezanje pa sam je zbog toga zvao', kazao je Pupovac.

Na kraju razgovora Jurkotić je u prigodnom tonu pozdravio Pupovca: 'See you, Sir Pupovac', na što je ovaj uzvratio 'Jeste li rekli Sir ili Srb?'. Cijeli razgovor možete poslušati u videu ispod teksta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene