Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Srbu proslavili Dan ustanka

Pupovac kritizirao Vladu iako i sam sjedi u njoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kakve veze ima rebalans proračuna s proslavom obljetnice antifašističke borbe u ličkom mjestu Srb? E ima. Dan ustanka ove se godine, naime, slavio uz priču o štednji i oštar govor Milorada Pupovca koji je prozivao Vladu čiji je član i njegova stranka.

Uz pjesmu, janjetinu i grah slavili su antifašisti Dan ustanka u ličkom mjestu Srb. No obljetnicu u srcu Like, u mjestu pretežno naseljenom Srbima, zasjenila je teška politička situacija u zemlji.

Pročitajte i ovo Bunar - 1 Za Dnevnik Nove TV Sin mještanina koji je pronašao tijelo bebe u bunaru: "Svi su užasnuti tim činom. On je bio van sebe" Pao avion u Lici glavni inspektor Novi detalji o padu aviona u Lici: "Poginuli su svi putnici. Olupina je jako oštećena u požaru"

'Nema života ovdje, zašto se ljudi ne vraćaju, zato što im kuće nisu obnovljene, zato što partizani ne mogu dobiti vlasničke odnose, zato što djeca ne mogu pohađati škole', žali se jedan od mještana. Još oštriji bio je Milorad Pupovac.

'Hrvatska treba više raspoređenog tereta na sve koji taj teret trebaju podnijeti, a ne samo oni od kojih se i do sada uzimalo pa će se htjeti i uzimati i dalje. Želim vam sa ovog mjesta kazati da takvu politiku nećemo podržati niti ćemo je moći podržavati', kaže Milorad Pupovac iz SDSS-a.

No čini se, sve će ipak ostati na retorici jer je potpredsjednik Vlade Slobodan Uzelac jasno rekao kako njegova stranka ne razmišlja o izlasku iz koalicije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene