Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Novu godinu

Puljanin raketom pogodio automobil pa 33-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ispaljene rakete koja je na Novu godinu navečer udarila u osobni automobil te se odbila i pogodila muškarca, koji nije ozlijeđen, pulska je policija kriminalistički obradila 39-godišnjeg Puljanina, priopćila je u ponedjeljak istarska Policijska uprava.

Pulska policija kriminalistički je obradila 39-godišnjaka iz Pule osumnjičenog da je u nedjelju u 18,20 sati u Ulici Gregovici u Puli zapalio raketu za vatromet i stavio je u kanistar s vodom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

U nekontroliranom kretanju, kako je priopćila policija, raketa je najprije udarila u osobni automobil VW polo u vlasništvu 33-godišnjaka, a zatim se odbila i pogodila muškarca također u dobi od 33 godine. Nitko nije ozlijeđen.

Zbog sumnje da počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, policija će podnijeti izvješće mjerodavnome državnom odvjetništvu, priopćila je istarska policija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene